Sivut

torstai 9. heinäkuuta 2009

Kesätelevisio

Kesäisin televisio jää yleensä aika vähälle huomiolle, mutta tällä viikolla se on kuitenkin pitänyt avata heti aamusta, sillä Yle:n aamutelevisio on tehnyt lähetyksensä täällä, Seinäjoella. Kiva katsella tuttuja maisemia ja ihmisiä, hienoa julkisuutta koko kaupungille. Huomenna vielä ehtii, sillä jatkavat samaa rataa. Ainakin koosteet ovat toki nähtävissä myös Yle Areenassa. Samasta paikasta yritin muuten etsiä myös Ruma Suomi-ohjelman jaksoa, jossa kohteena oli Seinäjoki. Taisin kuitenkin myöhästyä, sillä enää en ohjelmaa Areenasta löytänyt. Sattuiko joku näkemään?

Siinä aamutouhujen lomassa televiso on jäänyt päälle ja heti aamutelevison jälkeen vuorossa ovat keskiviikkoisin ja torstaisin Serranot perheineen. Joskus muutamia vuosia sitten katsoin sitä muutaman jakson ja nyt jäin ihan koukkuun jo parin jakson jälkeen! Espanjaa en ymmärrä sanakaan, mutta sitä on silti niin hieno kuunnella, miten joku voi puhua niin nopeasti! Ja miten loistavasti sarja on tehty, olen ihan mukana juonessa, vaikka en ole sarjaa nähnyt kahteen vuoteen ja henkilötkin ovat jo osittain vaihtuneet. Tänään tirautin pari kyyneltäkin. Se jos mikä kertoo, että kyseessä on hyvä sarja!

1 kommentti:

Kirsi H. kirjoitti...

Ai niin en muistanutkaan että aamutelkkari tehdään Seinäjoelta nyt. En ole nähnyt yhtään jaksoa, mutta voisi Areenalta yrittää jälkikäteen.

Serranon perhe -innostusta en vaan voi käsittää! ;) Eräs tuttuni katselee sitä ja pakotti kerran katsomaan kanssaan yhden jakson. En vaan jaksaisi keskittyä!

Radio meillä on auki tuvassa koko ajan. Kuuntelen laiskasti vaan yhtä kanavaa, Radio Suomea.