Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hurahdin

Vaihteeksi jotain muuta kuin politiikkaa. Toimii koko pääsiäisen teemana muutenkin erinomaisesti.



Olen suunnitellut kauan kookosöljyn testaamista. Nyt sen sain tehtyä, kun tämä kyseinen yksilö käveli citymarketin hyllyllä vastaan. Aluksi koitin ihan varovasti sääriin suihkun jälkeen. Aika pian kuitenkin rohkaistuin ja levitin kerroksen illalla kasvoillekin. Enkä sen jälkeen ole muuta laittanut. Aivan taivaallista tavaraa. Illalla lotraan huolella ja aamulla pistän vähän pienemmän annoksen, niin ei niin kiillä. Kokeilin jo kuorintaankin kahvinpurujen kanssa, toimii. Ja tuoksuu miellyttävämmälle kuin aiemmin käyttämäni rypsiöljy. 

Satuin eilen televison ääreen, kun kakkoselta tuli Hehku. Myös siellä tehtiin itse kosmetiikkaa keittiön aineksista ja juurikin kuorinta-ainetta kookosöljystä ja kahvista höystettynä muillakin aineilla. Pitääpä kokeilla tuunata tätä omaakin versiota. 


Huili on uusin lehtituttavuuteni. Olen kuullut paljon hyvää ja nyt päätin kokeilla itsekin. Ensimmäinen numero kolahti laatikkoon viime viikolla ja on ollut odotuksen arvoinen. Suosittelen!

3 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Testasin joskus myös, sopii voidekäytön lisäksi myös deodorantiksi, hoitoaineeksi hiuksille, liukastusvoiteeksi, ja ruuanlaittoon :)
On myös luonnonmukainen aurinkovoide - tosin vaatetus on paras jos ei halua ylimääräisiä kemikaaleja.

Henna Rantasaari kirjoitti...

Pitääpä kokeilla, kiitos vinkeistä. :) Tuo aurinkovoidejuttu on kyllä mielenkiintoinen, toimiikohan oikeesti?

Irena kirjoitti...

Toimii, ei tosin kovin hyvä suojakerroin, paremminkin ruskettaa tasaisesti.